תסמונת העצב המשולש ?.כאב לא מוגדר?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/11/2019 | 21:29 | מאת: מודאגת

ברקע שלי מיוקולניוס דיסטוניה מזה כ-12 שנה הבעיה החלה לאחר שיתוק בל בצד שמאלי של הפנים.עברתי מספר נורולוגים הכדור היחיד שעזר לי להפרעת התנועה הוא קסנזין. קרוב לחמש שנים עברתי כריתת גידול שפיר בכלי דם המנגיומיה מהמוח בצד שמאל עקב כאבי ראש חזקים. לפני כשלושה ימים התחילו לי כאבים חזקים בחצי פנים שהתגברו היום מהאוזן לפנים -יש תחושה בפנים אבל כאב של דקירות בחצי פנים. mri אחרון בתחילת יוני תקין מה עושים? האם זה תסמונת העצב המשולש? האם רואים את התסמונת בבדיקות הדמייה? מלבד טגרטול שקראתי שזה הכדור שנותנים לבעיה- ואסור לי לקבל את הכדור הוא הגביר לי את הפרעת התנועה... האם יש תרופה אחרת לבעיה? אם mri תקין ביוני אז כדאי לבקש מהנורולוג בדיקת הדמייה עכשיו או להמתין ולחכות? תודה וסליחה אם לא הסברתי את עצמי כמו שצריך

28/11/2019 | 22:31 | מאת: מודאגת

יש לציין שלפני כחודש התחילו לי כאבי צוואר חזקים בהדמייה ראו כי יש בלט דיסק צווארי קל לאורך חוליות c2-5

בוקר טוב, שתי פניותיך מאירות את הצורך לייעוץ שיכלול בדיקתך,עיון ב-MRI,יתכן צורך בבדיקות מאבחנות משלימות המשך טיפול:כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה