חולשת שרירים לחץ בצוואר עודף רוק

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/12/2017 | 02:25 | מאת: עידן

שלום אני בן 27 חוךשת שרירים כבר שנתים לחץ בצוואר התחיל לי לפני שבועיפ חולשה בגפים קושי בהליכה ולפני 4 ימים עודף רוק קשי בליעה אוכל לא עובר טובה והרגשה שנתקע גסטרוסופיה תקין אף אוזן גרון תקין שני אוכל מרגיש שהשירים של בצוואר חלשים ןקןשי לאכול גם השרירים של הפה מתעיפים מהר סיטי צואר פריצת דיסק סי5 סי6 נןשק בשק הטקלי רשום ..סיטי עמוד שדרה גבי תקין מצב שלי מדרדר עודף רוק 5 ימים מפחד ליחנק בלילה הולך למיון בסורוקה ומשחררים אותי בנתים עוד ועוד דברים חדשים שלא היו לי אף פעם כול הזמן תסמינים חדשים עודף רוק 5 ימים לא היה לי את סה אף פעם לא יודע מנ לעשות כבר תעזורור לי ...

03/12/2017 | 04:40 | מאת: דר אוריאל ולד

בקר טוב, מתבקשת עתה בדיקת נוירולוג ניתוב המשך אבחון עפ״י ממצאיה בברכה

לציין:הממצא בגובה C5-C6 איננו מסביר תלונותיך

מנהלי פורום נוירוכירורגיה