פחד קהל

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

21/03/2009 | 21:28 | מאת: קורי

היי אני במקצועי עו"ד חדשה יחסית עם בעיית פחד קהל. כשאני מתחילה לדבר בדיונים בב"מש או בכל מקום אחר שיש בו קהל אני מרגישה זיעה בבית השחי , דפיקות לב , צמודה לנייר שהכנתי מראש ואם אני מנסה להתנתק מהטקסט אז אני מתבלבלת במילים. מרגישה שבסוף דבריי מסתכלים עלי ברחמנות לנוכח ההופעה הכושלת שלי ומרגישה שלא הצלחתי להעביר את המסר שרציתי. עכשיו, ניסתי לעבוד על זה בכל מיני צורות ושיטות טיפול ולא עזר כלום . לאחרונה הציעו לי טיפול בתנועה .אשמח לחוו"ד בנושא .

שלום - את לא הראשונה :)) טיפול בתנועה יכול בהחלט לסייע על סמך ניסיון העבר . תוכלי גם לקבל טיפים לביצוע ברגע אמת, מבלי שאף אחד ידע שאת עסוקה בדינמיקה אנרגטית על עצמך בעזרת נשימה נכונה והפעלת מנחי גוף . לגבי טיפול בקלניקה בעזרת צ'י קונג , שמזוהה עם הרפואה הסינית , הרי שהטיפול יתרכז מבחינה תנועתית ביחסי הגומלין בין אלמנט המים לאלמנט האש, בראיית מודל חמשת האלמנטים של הרפואה הסינית ; לצד טכניקות אפקטיביות נוספות בטיפול בתנועה . העצמה אישית והרבה נוכחות במרחב - גרשון קום

27/04/2009 | 17:14 | מאת: ברגרית

תפני לאבינעם הדס. חפשי אותו בגוגל. הוא מאמן מומחה בטיפול בפחד קהל. ראיתי אותו בטלויזיה בכמה תכניות. הלכתי ל- 8 פגישות והתגברתי על הבעיה שהיתה כמו סלע שחור וענק בחיים שלי. אני עד עכשיו לא מאמינה שזה מאחורי

14/11/2009 | 21:52 | מאת: קורי

אני מסכימה עם הכותבת, גם אני סבלתי מחרדת במה וחרדת קהל יותר מ 20 שנה וחשבתי שזו גזרה משמים. אבינעם עזר לי מאד ויחד הצלחנו גם למצוא את הסיבה מדוע אני כל כך חרדה מההופעה בפני קהל ובייחוד מצאנו דרך להתגבר. אני חושבת שאני ממש מחוסנת וגם בעבודה הרבה יותר קל לי מאשר מקודם.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה