ירדתי 10 קילו והבטן ירדה, אבל עדיין יש לי בטן מכובדת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/09/2017 | 23:23 | מאת: אנונימי

שלום, אני עוד מעט בן 20. לפני 4-5 חודשים התחלתי הרזיה ללא דיאטה דרך זה שאני בקושי אוכל במהלך היום, 2-3 ארוחות ולפעמים אפילו פחות. שמתי לעצמי מטרה בתחילת ההרזיה להוריד ל-65 קילו, אבל בגלל שהגעתי למשקל הזה הייתה לי עדיין בטן גדולה החלטתי לרדת עוד קצת ל62-63, ועדיין יש לי בטן(אני שוקל כיום 62.7) מבחינת ירידה במשקל לא הייתה בעיה עד היום, ירדתי 10 קילו ב4 חודשים מ73 ק"ג ל63 ק"ג כיום, אבל הבעיה הגדולה היא שהבטן שלי אמנם ירדה ואולי אפילו בצורה דרסטית, אבל עדיין מה שלא הגיוני הוא שהמשקל שלי כבר מזמן תקין ולמרות זאת יש לי בטן "הריונית", כלומר יש לי שומן רק בבטן התחתונה כל שאר הגוף רזה לחלוטין. איך מורידים את הבטן בלי להוריד במשקל? כי אני כבר נמצא במשקל של 63 קילו, בגובה 1.67 בערך ואם אני יוריד עוד אני יתקרב לתת משקל, חוץ מזה לדעתי במשקל כזה לא אמורה להיות לי בטן בכלל, אז למה יש לי בטן עדיין? בנוסף אני עושה הליכון כל יום 40 דקות. תודה רבה.

24/09/2017 | 09:57 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ללא דיאטה. בכל מקרה, הירידה המהירה במשקל, ( וזה יכול לקרות גם בירידה איטית) השאירה אותך לא בהכרח עם שומן מיותר, אבל כנראה עם קפלי עור. אני מציעה לך לעשות שני דברים במקביל: 1) לפנות לייעוץ מקצועי לגבי הרזייה ללא דיאטה. גם אם אתה כבר במשקל תקין , זה לא בהכרח אומר שאתה אוכל נכון. ואחרי שתפנה לייעוץ מקצועי תזונתי, ותאזן את האכילה, 2) תתחיל ספורט. למה לא להתחיל מייד בספורט? כי אני מודאגת שאתה לא אוכל מספיק, ולכן לא תקבל מהספורט את מה שאתה רוצה, שזה חיטוב של הגוף.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה