האם אלו תופעות של התקף פאניקה ? חרדה מתח ? לחץ ????

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/03/2019 | 16:35 | מאת: ליאור

שלום רב אני בן 31 בריא לרוב,בשנים האחרונות גם עוסק בהרבה פעילות גופנית ריצות עושה,מפסיק כמה חודשים כן כמה לא. ב3 חודש האחרונים חשתי כלל לא טוב תחושה שלא זכורה לי - דופק מהיר שבבדיקה עלה המממצא של סינוס טכיקרדיה סחרחורת לא סיבובית לחץ בראש כמה פעמים לחצי דם גבוהים ועוד תחושה של חולשה עשיתי המון בדיקות בתקופה הזאת אק"ג שתן צילום חזה בלוטת תריס הורמונים ועוד והכול אבל הכול תקין. נמצא לי קורטיזול גבוה בשתן שדוכא במבחן דקסטמזון נשלל קושינג, נמצא לי גם פרולקטין גבוה שזה בבירור עכשיו יש לי זימון לct ראש שזה בתהליך בגדול עד עכשיו לא מצאו משהו בעייתי ואני עדיין חש תתחושות האלו האם יכול ליהות שזה חרדה? מתח ? סטרס? התקף פאניקה? הגוף לבד מכניס את עצמו למצב כזה? לפעמים ליד אנשים זרים באוטובוס או במקום הומה אדם או בעוד מקומות שישנם אנשים התופעה גם בולטת, אבל זה קורה לי המון גם בבית לבד אשמח לתשובה ממך

ליאור על פי תיאורך ובהעדר ממצאים רפואיים- פיזיים המסבירים את התחושות והסימפטומים שאתה מתאר, סביר מאד להניח שאכן מדובר בתגובתיות פיזיולוגית שלך למתח וחרדה נפשיים. מומלץ שתפנה בנדון לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה