עקירה כירורגית שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/03/2020 | 08:38 | מאת: NOT_FOUND

היי ד"ר, עברתי לפני כ 5 ימים עקירה כירורגית של שן בינה כלואה יש עדיין כאבים לא חזקים במיוחד אני בלי כדורים וכאב קל שמקרין לאוזן הגיוני? לוקחת אנטיביוטיקה אוגמנטין והנפיחות קיימת עדיין אבל בהרבה פחות מהימים הקודמים ונעלמת בהדרגה

על פניו עושה רושם שתהליך ההחלמה תקין. ניתן להעזר בכדורי אדוויל כנגד כאב ונפיחות

30/03/2020 | 19:15 | מאת: NOT_FOUND

תודה על המענה. מתי הנפיחות אמורה לעבור לגמרי? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לעזור לנפיחות לרדת?

לקיחת אדוויל מסייעת להפחתת הנפיחות. אני משער שתוך שבוע הנפיחות תיעלם

30/03/2020 | 20:33 | מאת: NOT_FOUND

במידה ואין לי אדוויל, נרוסין/אופטלגין יעשו את אותו אפקט?

נרוסין כן אופטלגין לא

מנהל פורום רפואת שיניים