תופעות מדאיגות אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/11/2019 | 17:17 | מאת: עדי

לפני 30 שעות ביצעתי עקירת שן בינה תחתונה כלואה שעה לפני הטיפול ניתן לי כדור 1 של אוגמנטין ושני כדורי פלגיל. מיד לאחר העקירה היו כאבים חזקים ונרוסין עזר. באותו הערב גם היו לי צמרמורות. היום- למחרת-יש לי נפיחות גדולה באיזור הכאבים השתפרו אבל עדיין קצת חולשה והיום עלה ל37.5. ממשיכה ליטול כל יום 2 אוגמנטין (875 מג פעמיים ביום) ו4 פלגיל(2 בבוקר ו-2בערב). הרופא בחופשה מהי נורה אדומה שדורשת פניה לבדיקה? אם החום ימשיך לעלות? האם הטיפול האנטיביוטי שלי לא היה אמור לכסות מצב כזה של עלית חום עקב זיהום? חוששת מאד תודה

הכיסוי האנטיביוטי אמור להספיק. ניתן להוסיף אדוויל שלוש פעמים ביום כדי להפחית נפיחות

מנהל פורום רפואת שיניים