עקירה כירורגית שן בינה תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/02/2019 | 22:06 | מאת: לידור

שבוע טוב:) בשבוע שעבר עקרתי שן בינה תחתונה בצד ימין (שן כלואה) יש לי תפרים נמסים יש לי כאבים עזים מאד שמשפיעים גם על האוזן לוקחת כמובן אופטלגין שמסייע לכמה שעות ואז שוב הכאבים חוזרים עד כדי כך שמעירים אותו בלילה הלכתי לרופא שיניים לא זה שביצע את העקירה ולאחר הבדיקה אמר שהכל נראה בסדר ואין זיהום והחליט בכל זאת לתת לי אנטיביוטיקה אני כמובן לוקחת אבל עדיין חשה לא טוב הכאבים תוקפים בצהריים ובערב ברקע יש לי קרוהן כך שזה לא פשוט להתמודד עם הכל ביחד השאלה שלי היא כזאת האם זה מצב תקין כאבים עזים כאלה ולא רק שכואב גם שורף בכל זאת כבר עבר שבוע ואני עדיין מוצאת את עצמי כאובה אשמח לשמוע מה יש לך לומר בנושא תודה רבה

אחרי עקירה כירורגית יתכנו כאבים משך מספר ימים נא התיעצי עם רופא המשפחה שלך האם ניתן לשלב ADVIL עם האופטלגין

מנהל פורום רפואת שיניים