טיפול שורש וכאבים בשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/02/2017 | 09:43 | מאת: שירה

יש לי כאבים בשן בינה שמחמירים , השאלה אם זה זיהום האם אפשר לעשות טיפול שורש בשן בינה או שחייבים שיני בינה רק לעקור , כרגע יש לי גם כאבים שהתחילו והתחזקו לא רק התקפים אלא בהרבה יותר כאבים במשך היום ממה שהיו ואדמומיות בחניכיים סביב השן האם אפשר לטפל במצב כזה ללא עקירה או לא כדאי ומדובר בשן בינה תחתונה?

שירה שלום, ההחלטה על סוג הטיפול בשיני בינה תלויה במספר גורמים כמו למשל מנח השן יחסית לשן הנגדית או לשיניים האחרות בקשת, האם השן כלואה או כלואה חלקית בחניכיים וכו, ניתן כמובן (אם צריך רפואית) לבצע טיפול שרש בשן בינה ובלבד שיש הצדקה תפקודית לשן, הכאבים שהנך מתארת יכולים לנבוע מבעיה בשן עצמה כמו גם מבעית חניכיים סביב השן ותשובה מדויקת ניתן לתת רק לאחר בדיקה וצילום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה