לאימי יש גרורות של סרטן שחלות דרגה 3 מתקדם שחזר

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/04/2013 | 22:58 | מאת: לי

פעם שלישית אחרי ניתוח בפעם הראשונה וכימותרפיות שונות זה חזר היא התחילה עם טופוטקאן איזה תוספי מזון מומלצים לה היא בת 63 לוקחת מגנזיום התחילה עם זרעי ענבים. יש לציין שיש לה גרורות באזור הבטן וליד הכבד. קראתי עכשיו על האנונה איפה ניתן להשיג את הפרי והאם יש כדורים שלו. וחוץ מזה מה ניתן לקחת תודה מראש

טיפול אפשרי הוא בהיפרתרמיה לאזור הבטן והאגן תוספים מומלצים: Neurogard (Alpha Lipoic Acid) 600 mg כמוסה פעמיים ביום אחרי האוכל Artemisinin 100mg Caps שתי כמוסות פעמיים ביום בין הארוחות Calcium ascorbate Powder=Ascorbic acid=Vitamin-C כפית 3 פעמים ביום אחרי האוכל Curcumin (Tumeric) 500mg caps 4 כמוסות 3 פעמים ביום לאחר הארוחות D3 1000 units tab כמוסה פעמיים ביום אחרי האוכל Source Natural Green Tea 500mg Caps כמוסה שלוש פעמים ביום אחרי האוכל Melatonin 20 mg כמוסה אחת לאחר ארוחת ערב Selenium N21 200 Mcg טבליה ליום אחרי האוכל ד"ר יוסף ברנר

17/04/2013 | 12:36 | מאת: לדר' ברנר

יש הוכחות קליניות מבוססות?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן