סרטן ערמונית גרורתי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

24/12/2012 | 11:36 | מאת: בת לחולה

שלום, אבי בן 72 חולה בסרטן ערמונית גרורתי, התגלה בתחילת השנה כשהו כבר שלח גרורות, טיפולים הורמונלים וכימוטרפיים וסובל מכאבים בגב וברגליים וחולשה קשה, קיבל כמה פעמים מנות דם וכ"ו... איך ניתן לעזור לו? בבקשה אנחנו נואשים, יש טיפולים חדשים שיוכלו לעזור? מה עם טיפולי אוזון, הזרקות של ויטמים c וויטמין b17?...מאוד רוצים שהוא יבריא, מי יוכל לעזורררר

1. תשאלי בבית החולים לגבי טיפול באבירטרון 2. תוספי מזון מתאימים:קורקומין , ויטמין 3D, קו ק-10, שמן פשתן, ellagic acid , תה ירוק, מלטונין, ליקופן פקטה סול ועוד. 3. ויטמין סי במינון גבוה לוריד, אוזון, היפרתרמיה וטיפולים אחרים כולם מתאימים במצבו הנוכחי ד"ר יוסף ברנר

20/01/2013 | 14:33 | מאת: בת לחולה

ד"ר ברנר שלום ותודה על תשובתך, במצבו של אבי, סרטן ערמונית גרורתיאיזה טיפול היפרתרמי מתאים לו? של כל הגוף? ואיפה ניתן לקבל טיפול כזה? יש בארץ?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן