אסטרגולוס - התנגשות עם תרופות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/10/2019 | 10:44 | מאת: דן

מדובר בגבר בן 80 חולה לב מזה הרבה שנים (בין היתר מקבל אלקויס) שאובחן לאחרונה גם כחולה mds', - המוגלובין נמוך, טסיות נמוכות,וליקוצטים כנ"ל. מקבל זריקות רקורמון. המליצו לו לקחת אסטרגולוס לחיזוק מערכת החיסון, מעוניין לדעת אם יש מניעה למי שלוקח מדלל דם, סטטינים, פרוקור ,קרדילוק ,פוסיד וכאמור זריקות רקורמון (לאחר שקיבל לפני כחודשיים עירוי ברזל ועירוי דם).או למי יש לפנות כדי לברר זאת. הרופאים הקונבנציולים לא הכירו צמח זה.ולא ידעו להביע דעה. תודה

שלום דן, עליך לפנות להרבליסט ( מומחה לצמחי מרפא) תזונאי/נטורופת. בהצלחה ובריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה