קרדילוק: גורמים אפשריים, מצבים דומים ומאמרים

סיבות אפשריות ומצבים דומים לקרדילוק

תרופות ורוקחות - תמונת המחשה
תרופות ורוקחות חולים כרונים רבים מפגינים חוסר היענות לטיפולים תרופתיים. גם נטילה חלקית של תרופות, בעיק...
לחץ דם גבוה - תמונת המחשה
לחץ דם גבוה לחוצים בבית או בעבודה? מתנחמים בעוד פרוסת עוגה? אתם לא לבד. סטרס כרוני גורם להשמנה. יש...
הפרעות בקצב הלב - תמונת המחשה
הפרעות בקצב הלב במצב של ירידה קיצונית בטמפרטורות, הגוף נאלץ להסתגל במהירות לשינוי ולא תמיד עומד בכך בהצ...
אי ספיקת לב - תמונת המחשה
אי ספיקת לב לב האדם הוא כמו ה"מנוע" של הגוף: כאשר הלב לא "סוחב" את הגוף, מדובר באי ספיקת לב. שימו ל...
מחפשים את הרופאים הטובים בישראל לקרדילוק?
יש לנו את המאגר המושלם עבורכם
קרא עוד

קרדילוק: תשובות ממומחים וייעוץ אונליין

תשובות לשאלות

מזה שנתיים אני לוקחת קרדילוק 2.5 מ"ג בגלל נטייה לדופק מהיר. בבדיקות שערכתי הכל תקין. לאחרונה התחלתי להרגיש בערך שעה עד שעתיים אחרי לקיחת הכדור מין עייפות נוראית , כובד בראש וחולשה. חשבתי לקחת חצי כדור בבוקר וחצי בערב. השאלה אם זה נכון לבדוק דופק ואחר כך להחליט אם לקחת . ומה הדופק שממנו כדאי לקחת? בנוסף, אם אני לוקחת יום אחד אחרי צהריים חצי כדור ולמחרת רבע כדור ואח"כ אולי לא - יש לי הרגשה שזה משגע את הגוף. מהי דרך הבדיקה הנכונה על עצמי כדי לדעת אם בכלל כדאי לי לקחת או לא. ואולי כבר לא צריך לקחת בכלל?! תודה ומחכה לתשובה בקוצר רוח. זהו נושא שמטריד אותי רבות אפרת

קרדילוק הוא כדור בעל פעילות ממושכת ולכן יש לקחת אותו פעם ביום. כדאי לחזור ולקחת פעם ביום 1.25 מ"ג ולראות האם יש שיפור בתחושה. לגבי ההתוויה ללקיחת הקרדיולוק יש צורך לעבור ולראות מה בעייה שהייתה ויתכן באמת שניתן יהיה להפסיקו תודה

תודה על התשובה. ובהמשך לה יש לי עוד שאלה. 1. מאיזה דופק מומלץ לקחת באופן כללי כדור להורדת דופק כמו קרדילוק? 2. מאחר ויש ימים בהם אני קמה עם דופק רגיל לדעתי (80) האם חובה לקחת כל יום את הכדור או אפשר לקחת לפי ההרגשה. 3. האם אני יכולה לקחת את הכדור רק בזמן שאני מרגישה דופק מהיר לדעתי (מעל 90,) והאם אני יכולה לקחת את זה בשעות שונות? תודההההההההההההה רבה מראש

שלום רב יש לי פעימות נוספות וקרדיולוגית המליצה לי לקחת קרדילוק1.25 מ"ג פעם ביום או בימים שיש את התופעות לקחתי לסירוגין פעמיים ובימים שלא לקחתי התופעות נההיו יותר שכיחות אשמח לקבל חוות דעת

שנה-טובה , אני מקבל קרדילוק 2.5 כבר מספר שנים .שאלותי הן: אם התרופה משפיעה על התפקוד המיני {בן 61 } .והאם יש השפעה על דימומים מהאף .תודה.

בס"ד אימי בת 56 להלן תוצאות בדיקת הדם: TSH 0.83 T4-FREE 19.3 THYROGLOBULIN 84.40 THYROGLOBULIN AB <20 מה אומרות התוצאות? תודה.

רועי שלום איזה תרופות היא נוטלת? האם יש בדיקות נוספות מסוג זה?רקע רפואי?

ברקע NODULAR GOITER , דלקת פרקים, מספר אירועים של פרפור פרוזדורים והשמנה, לפני כ4 שנים עשתה ניקור בבלוטת התריס שיצא תקין לפני שלושה חודשים עשתה בדיקת דם ויצא תירוגלובונין 58.4 התרופות שאימי לוקחת: סלאזופירין איי.אן 500 מ"ג 2*2 פרדניזון (כחצי שנה במינונים משתנים) קרדילוק 1.25 מ"ג

אז רק לחזור על הבדיקה

בס"ד לחזור על בדיקת הדם? ואם כן אז מדוע?

כן

ד"ר נכבדה, בשאלה ששאלתי יש טעות קלה. מצרף שוב את השאלה המתוקנת: (הערך של הלימפוציטים באחוזים ולא אבסולוטי ששם הוא בגבול התחתון. בספירה שעשיתי אתמול יצא לויקוציטים 16.5, נויטרופילים בטוטאל (לא באחוזים) 12.23 ולימפוציטים באחוזים 18.6 יתר הספירה תקינה (אנמיה קלה וחוסר ברזל תוקנו אחרי 3 חודשים של כדורי ברזל) אין לי חום או סימני דלקת אבל יש לי תחושת חום (כמו שריפה) רק במח. בן 57 מה יכולה להיות הסיבה? (בדרך כלל בשנה האחרונה הלויקוציטים בין 12-14)

יש להסתכל על הערכים האבסולוטים ולא האחוזים. נראה שהערך הלא תקין הוא נויטרופילים גבוהים. זה יכול להיות משני לדלקת, תרופות, עישון ועוד... במידה ואין סיבה ברורה ניתן לפנות לבירור המטולוגי.

ראשית תודה גדולה!!! אני מעשן מעט מאוד 2-5 ביום. דלקת לא ידוע לי ואין חום. האם אחת התרופות הבאות יכולה לגרום לעליית לויקוציטים ונויטרופילים? אספרין (600 מ"ג בגלל תסמונת שפעול תאי פיטום MCAS לא שיבטית) פרופיטן וטלפסט טרילפטין (פרכוסים לא ברורים) גבפנטין אומפרדקס, לפיטור, קרדילוק, דפלקס, טוביאס, זנטק, חומצה פולית, slow k אני מודע שהפורום לא תחליף לביקור מקצועי אבל כן לייעוץ מקצועי. שוב תודה רבה אבי

אני מקבל קרדילוק 1.25 לטיפול בהפרעות קצב בהצלחה טובה מאוד. קיים אצלי זמן רב שעול מטריד שלא עובר . האם ישנה אפשרות שזו תופעת לוואי לתרופה? (נזכרתי שבעבר הרחוק קיבלתי ACE INHIBITOR והוא גרם בוודאות לשעול.)

ככלל, הופעה של תופעת לוואי בסמיכות לתחילת נטילת תרופה או בסמוך לשינוי תרופתי (כמו עליית מינון) מעלה את הסיכוי לקשר סיבתי. תופעת לוואי של שיעול אינה תופעת לוואי האופיינית לתכשיר Cardiloc, אשר החומר הפעיל בו הוא Bisoprolol. במאגר תופעות הלוואי של ארגון הבריאות העולמי, שכיחות תופעת הלוואי במשתמשי התכשיר הינה 1.5%. הצרות של דרכי הנשימה עלולה גם היא להיות תופעת לוואי של Cardiloc, אך היא בדרך כלל מאפיינת מינונים גבוהים יותר. שיעול יכול להיות תסמין למגוון מצבי מחלה נוספים, יש לפנות לרופא לבירור.