לשיאה לעומת gaba בחרדה ואינסומיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/02/2018 | 03:50 | מאת: מני

מה ההבדל בינהם ? התחלתי לפני חצי שנה לסבול מחרדה וגם הדיכאון הוחמר . היה לי גם כנראה התקף חרדה והגעתי למיון למחרת כי חששתי שזה היה התקף לב . הפסיכיאטרית חושבת שזה עקב כך שחיית המחמד שגידלתי מתה ממחלה קשה וגם עקב מחלות כרוניות שאני סובל. אני ערירי ולאחרונה סובל ממצבי רוח וחרדה כנראה גם בגלל שכירורגים המליצו שאני אעבור ניתוח לכריתת חלק ניכר מהמעי עקב סיבוכים כמו היצרויות ממחלת קרוהן (מטופל גם בקנביס .) אני מטופל שנים בלוסטרל עקב דיכאון מג'ורי ופוסט טראומה וסובל גם משלפוחית נוירוגנית שגורמת לדחיפות ותכיפות במתן שתן ( כ 15 פעמים ביום ובלילה כל 20-40 דקות, תרופות לא הועילו ) . לפני שבועיים קניתי גאבא של סולגר ולא הרגשתי השפעה , גם לאחרי שבוע ( לקחתי בערב ולפעמים על קיבה ריקה) . הגעתי היום למצב קשה של חוסר שקט נפשי , דאגה , חרדה וחשש ממשי מהניתוח ואני לא יודע מה לעשות ועם מי לדבר . גם לא נעים לי מהכירורג ואני בסטרס ממושך. מרגיש אבוד מבודד וכאוב עד מאוד .

שלום מני, מצטערת מאוד לשמוע שכך אתה מרגיש ואת הכאב שאתה חווה. האם אתה מטופל בצורה כלשהי? פסיכותרפיה, פסיכולוג או שיחות כלשהן? נראה, שתמיכה של שיחות יכולה מאוד לעזור לך במצבך. לישאה הוא מוצר המבוסס על לבנדר - 80 מ"ג ומומלץ במצבים של חרדה. GABA תוסף מזון שמטפל גם במצבי חרדה, המנגונים הפ שונים וההשפעה שלהם היא אינדיבידואלית ויש להתאימה באופן אישי. אני ממליצה להתייעץ עם פסיכיאטר כיוון שאתה נוטל לוסטרל כבר הרבה שנים - ואתה מתאר תסמינים רבים, כך שיש לשקול או העלאת מינון של התרופה או חלופה אחרת ולכן כדאי להיוועץ בו. כמו כן, תיארת תתNינים רבים נוספים כמו קרובן - האם מטופל בתזונה? צמחים? שלפוחית נוירוגנית, חרדות.. הנטוקופתיה יכול להציע לך שינוי תזונתי, תוספי תזונה, צמחי מרפא, עבודת מודעות ונשימות להתמודדות במצבי חרדה, תמיכה של טכניקות מגע כמו למשל, רפלקסולוגיה שמאוד עוזרת לחרדה. מזמן לפנות באופן אישי ולקבל תמיכה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה