חוסר חשק מיני ותשישות כרונית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/03/2016 | 22:33 | מאת: אבי

שלום רב, הנני בן 27 לאחר שחליתי לפני יותר מחצי שנה בהרפס זוסטר בצד שמאל של הצוואר, היו לי מספר תופעות לוואי שמהם לא הצלחתי להפטר ואני מרגיש חוסר אונים מוחלט. 1. ישנה בעיית עייפות כרונית ואני ממש לא מצליח לתפקד, חוסר ריכוז ביום יום ותחושת ריחוף 2. חוסר חשק מיני מוחלט - אין יכולת כלל לקיים יחסי מין 3. תחושת צוואר נוקשה ממש, ככל הנראה פגיעה במערכת העצבים. חשוב לציין שאני לפני כן הייתי אדם בריא לחלוטין מכל בחינה שהיא, כרגע אני נמצא במצב של חוסר אונים , הופנתי לרופא מומחה התחלתי טיפולי דיקור שכוללים תוספים ביניהם : 1. אצה כחולה ירוקה 2. ליזין 3. תא חמצני 4. סטביליום 5. מאקה לאחר בדיקה בפורומים ראיתי שיש קשר לתת פעילות בלוטת התריס , האם זו יכולה להיות הסיבה ? האם תרופות נוגדות דיכאון מסוג ויפאקס יוכלו לעזור ? אשמח לתגובה בנושא , תודה רבה.

עייפות כרונית ומצב רוח ירוד גורמים לירידת חשק מיני עם או בלי חוסר איזון של בלוטת התריס. מספיקה עייפות כרונית בלבד. יש לבדוק אם יש חסר איזון הורמונלי (כגון, מצב טסטוסטרון) ואם זה תקין, אזי המקור פסיכוגני והטיפול צריך להיות מכוון בהתאם. אם המצב ממשיך להטריד אותך - גש לבירור וקבלת טיפול במקביל גם במרפאה העוסקת בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים