בעיית זקפה בזמן חדירה לנרתיק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/08/2018 | 04:08 | מאת: יוסף

שלום רב אני בן 65 לאחר סרטן ריאה ב – 2008: כימותרפיה, כריתת אונה ימית, הקרנות, הישנות המחלה ב – 2010: הקרנות ממוקדות מאז נקי. כדורים: סימבלטה + אומפרודקס. 2017 ניתוח לב פתוח להחלפת מסתם אאורטלי, כדורים: ביסופרולול 5 מ"ג, מיקרופירין 100, טריטייס 2.5 מ"ג. 2017 שבר דחיסה בחוליה D12 כתוצאה מנפילה, בדיקות DNA: מוטציה 1285delAG בגן BRCA1. מוטציה I1307K בגן APC נשוי 45 שנים לאשתי האהובה. על מנת לקיים יחסי מין אשתי מעסה את אבר המין שלי, לאחר שהוא מזדקף מבצעים חדירה, בזמן החדירה לנרתיק אבר המין מפסיק להיות זקוף, אנו ממשיכים בצורה זו עד לשפיכה שלי, שנמשכת זמן סביר , ונהנים מכל רגע. הבעיה היא: מדוע אבר המין מפסיק להיות זקוף בזמן החדירה לנרתיק. תודה למשיבים

פירטת בהרחבה רקע רפואי עשיר אשר משפיע על איכות הזקפה והיכולת לשמור אותה - כימותרפיה, הקרנות, ניתוח לב, תרופות, שבר דחיסה - כל אלו משפיעים. אתם מאוד נהנים ממין וזה מה שחשוב. מין טוב ממוקד בהנאה ולא בביצוע (חדירה ויכולת לשמור על זקפה). עם זאת, ניתן לשפר בכל גיל ובכל מצב. לאור הרקע הרפואי שתיארת - מציע לך לגשת להתייעצות עם רופא העוסק בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים