לקיחת תוסף סידן וקריש

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/11/2018 | 20:51 | מאת: טליה

שלום, עברתי dvt נרחב ברגל, צריכה לקחת תוספת סידן וויטמין די בגלל לקיחת כדורים למניעה לסרטן השד שמורידים את האסטרוגן ויכולים לגרום לאוסטאופרוזיס. האם לקיחת תוסף סידן יכולה לגרום לסיכון לקריש? מציינת שכרגע מטופלת בכדורי קסרלטו 15 מ״ג.

אין השפעה בין נטילת סידן להופעת קרישי דם, לציין כי לעיתים טיפולים הורמונלים לסרטן שד עלולים לגרום לנטיה לקרישים לכן חשוב לעדכן את האונקולוג.

16/11/2018 | 11:35 | מאת: טליה

תודה, ידוע לגבי הטיפולים לסרטן השד, לכן אמורה לקחת כדורים מסויימים אלו שדורשים טיפול בתוסף סידן, הבנתי שסידן עלול לשקוע בכלי דם בגלל זה השאלה, האם זה בסדר?

כאמור ניתן לשלב בין הטיפולים.

20/11/2018 | 16:13 | מאת: טליה

תודה

מנהל פורום המטולוגיה