כאב גב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

22/11/2015 | 09:09 | מאת: ירון

היי , כבר חודש יש לי כאב בצוואר, מסתבר שיש לי כאבים עקב פריצת דיסק בצוואר שלוחץ על עצב, יש סיכוי שהכאב יעבור לבד ? שהגוף ירפא את עצמו לבד.

ירון שלום, יש הרבה יותר סיכוי שהכאב יחלוף עם טיפול מתאים. הטיפול שאני ממליצה הינו טיפול בטכניקות כירופרקטיקה רכות כגון מתיחות, adjustment עם מכוונן קינטי, מוביליזציות של הרקמות הרכות כולל התמקדות בנקודות טריגר ובנוסף - תיקון ליקויי יציבה והתאמת כרית אורתופדית לצוואר ולגב העליון. אתה מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ וטיפול בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-5324702, קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב