מספר הקרנות לאחר ניתוח להסרת גידול בשד

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

25/12/2019 | 18:31 | מאת: שרון

שלום, אמא שלי עברה ניתוח להסרת גידול סרטני בשד. רצ"ב טופס הפניה להקרנות הכולל סיכום רפואי. בדיקת אונקוטייפ עמדה על 15 RS ולכן הוחלט לא לתת כימותרפיה. בנוסף, היא החלה לקבל טיפול אנטי הורמונלי לטרוזול. האונקולוגית המטפלת אמרה שאמא שלי תעשה 25 הקרנות אך רופא ההקרנות מתעקש שבבית החולים המטפל נותנים 15, מקסימום 20 הקרנות, מבלי לתת הסבר ענייני. האם 15 הקרנות הן מספיקות? האם אמנם צריך 25 הקרנות? תודה מראש, שרון

25/12/2019 | 21:31 | מאת: ד"ר אלונה זר

שלום מפנה אותך לפורום סרטן שד בפורום הנוכחי אנו עוסקים בגידולי ריאה ואיברי פנים בית החזה בהצלחה

מנהל פורום גידולי בית החזה