תודה על תשובתך. אני משלימה פרטים.

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

20/01/2020 | 16:36 | מאת: כלנית

אני בת 71. לחץ דם תקין.(בבדיקה ובדרך כלל.) מכסימום הדופק בארגומטריה היה 135 אבל אני כבר ראיתי אצלי דופק 145 לפעמים כשאני עולה במדרגות. מה שגורם לי לקוצר נשימה בלבד למספר מועט של דקות בבדיקת bruce הגעתי לשלב 3 ב9 דקות.(יכולתי להמשיך אך פחדתי)כושר גופני הוגדר תקין. מחלות רקע: אוסטיאופורוזיס אינני לוקחת שום תרופות אני מזכירה לך את שאלתי:1)האם אתה ממליץ על קרדילוק לאור הדופק הגבוה? 2)אם כן האם קרדילוק עלול לסכן אותי לאור העובדה שלפעמים הדופק שלי יורד אפילו ל39? 3) יש לי המוגלובין גבולי נמוך. האם יתכן שיש קשר בין המוגלובין נמוך ודופק גבוה? רוב תודות לך!

התגובה במאמץ היתה סבירה מאוד. לגבי טיפול- ברור שפורום זה לא מקום לתת המלצות. לגבי המוגלובין - גם צריך להתעמק. אבל בגדול אני לא רואה בעיה רצינית

מנהל פורום הפרעות קצב לב