תסמינים מובהקים של אוטם התקף הפרעת קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

28/03/2019 | 22:37 | מאת: פיני

שלום אני בן 29 מה התסמינים לאוטם שריר הלב התקף לב או הפרעת קצב לב המובהקים ??? הרבה פעמים בזמן האחרון היה לי לחץ בחזה דופק מהיר סחרחורות ועוד.. במספר פעמים בחודשים האחרונים אקג תקין סינוס טכיקרדיה טרופונין תקין צילום חזה תקין, בדיקות דם כלליות +כימיה + הורמונים tsh קטכולאמינים ועוד ועוד בדיקות ארגומטריה+הולטר+אקו תקין מלפני שנתיים שאלתי אליך מה הם התסמינים המובהקים לאוטם התקף? נניח: הזעה ? קוצר נשימה ? זה התסמינים של ממש? כי בכול התקופה הזאת שלכול הבדיקות ומה שחשתי לא היה לי הזעה,קוצר נשימה, בלבול. כן היה דופק מהיר לחץ בחזה שכאמור הכול נשלל. אשמח לפירוט מה הם התסמינים המובהקים. תודה מראש

התסמינים הם שונים. זה כולל כול התסמינים שהזכרת ביחיד, בנםרד או בכל שילוב האפשרי. אין מוסג "תסמינים מובהקים". כל מקרה לגופו

מנהל פורום הפרעות קצב לב