פעימות מוקדמות וטיפול בssri

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/06/2018 | 09:15 | מאת: סיגלית

שלום רב דוקטור גרגורי. עקב פעימות מוקדמות חדריות סובלת מחרדות ודיכאון. הומלץ לי ליטול תרופה ממשפחת הssri שידוע שהיא מחמירה פעימות מוקדמות סרוקסט. אני חוששת מאוד ובינתיים לא מטופלת ונמצאת רטב הזמן בחרדות וייאוש. מצד שני קיבלתי קלונקס ופרולורול לשעת הצורך. אודה לך על תשובתך. מבולבלת מאוד.תודה

ממליץ לה לערבב בין הדברים. דיכאון לחוד והפרעות קצב לחוד. פעימות מוקדמות לא גורמות לדיכאון ו/או חרדה. לכן אני ממליץ לטפל בדיכאון ו/או חרדה בהתאם למצב לפי ההמלצות של רופאים מומחים. כן חלק מהטיפול לדוגמה SSRI יכולים (אבל ממש לא חייבים!) להשפיע על הפרעות קצב, אז צריך לתאם טיפול לפי התגובה. לגבי הפרעות קצב- תלוי במה מדובר. פעימות מוקדמות הן יכולות להיות שונות, ממקורות שונים, בתדירות שונה. טיפול מתואם לפי הרבה ניתונים.

מנהל פורום הפרעות קצב לב