בדיקות דם חריגות - תחושת עילפון

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

10/03/2017 | 15:47 | מאת: עדן

נעים מאוד, הנני בת 22 בריאה בדרכ. נוטלת גלולות מזה כ-4 שנים, ומעשנת מזה כ-4 שנים. בדר"כ בריאה. בשנתיים האחרונות חזרו תוצאות בדיקות הדם המראות אצלי על crp מוגבר ופעם אחת על AST מוגבר. לאחר בדיקת ה-ast נשלחתי לאולטרסאונד בטן ואובחן לי הימנגיומה בכבד. מלבד זה, פעמיים ב-4 חודשים האחרונים קרה לי לחוות ללא שום סיבה - חולשה, המלווה בראיית שחור, אי יכולת לעמוד, קושי בדיבור, זיעה קרה רבה מאוד בכל הגוף ותחושת עלפון. הדבר חולף לאחר 15 דק. מלבד זה אני מרגישה בחודשים האחרונים דופק מואץ לפרקים, ובאופן קבוע בעת קימה משינה. האם הדברים קשורים אחד בשני? על איזה בעיה הדבר יכול להעיד?

לא ניתן מקלות לענות. יש ללבצע מספר בדיקות. יכולים להיות הסברים רבים למצב. מציע לפנות לרופא המשפחה

מנהל פורום הפרעות קצב לב