אימון משקולות בגיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/05/2016 | 14:07 | מאת: איתי

שלום רב. אני בן 26 בגיל 15 הייתי מתאמן במכון כושר כל יום עושה 100 חזרות בחדר כושר אימון כוח ( גב חזה משקולות וכו'). לאחר מכן הליכה של שעה על הליכון.האם זה פגע לי בגובה?. שנית אני היום לא עושה ספורט בכלל ורוצה להתחיל בריצה להתאמן. איך ומאיפה מתחילים כמה פעמים בשבוע כמה שעות וכו'. יש לציין

איתי שלום, המחקרים מראים כי אימוני כוח לא פוגעים בגדילה. לשאלתך - כנס ללינק המצורף תחת כותרת "חדר כושר מקוון" - " סבולת לב ריאה" , יש שם מידע רב כיצד להתחיל. במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

19/05/2016 | 17:47 | מאת: אביחי

אני מתאמן כבר שנים יום יום בחדר כושר גוף ראשון, לפעמים אפילו פעמיים ביום ולא קרה לגובה שלי כלום. אבל ממליץ כן להתייעץ עם איש מקצוע אמיתי, לקבוע פגישה ואולי אפילו חוו"ד משני מקורות

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה