מספר שאלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/05/2016 | 10:27 | מאת: מיכאל גבאי

היי, קוראים לי מיכאל אמי מתעסק בפיתוח גוף קרוב לשנתיים. יש לי מספר שאלות. עני מתאמן 6 פעמים בשבוע,יום אחג מנוחה לגוף. 1)מהי כמות הכולסטרול שמותר למתאמן קבוע(מ"ג) 2)יש טיפה ויכוח עם עוד חבר, טוענים שיש לקחת קריאטין עם פחמימה בעלת מדד גליקמי גבוה כמו דקסטרוז. מה שמאפשר שחרור רמות גבוהות של אינסולין אחרי האימון, האינסולין גורם לקריאטין להיכנס אל התאים והוא מוביל אותם בזרם הדם. חבר אחר טוען שכבר לא משנה לצרוך קריאטין עם פחמימה כלל וטוען שקריאטין לא צריך אינסולין כדי להיכנס לתא שריר ולהפוך לatp. איזה טענה מהם נכונה ואפשר את ההסבר למה? 3)חומצות אמינו מסועפות, bcaa אם אני צריך את זה על בסיס יום יומי(6 פעמים בשבוע) לטווח הרחוק הוא פוגע בתפקוד הגופני או בכל תפקוד אחר של הגוף? 4)אני כסר מזה כחודשיים בחיטוב הגוף ומתחילים לי כאבים לא רצינים אבל עדין זה נורה אדומה כאבים במפרקים. אם אתחיל לצרוך מולטי ויטמין האם הוא יעזור לי? תודה רגה מעריך את זה!

מיכאל שלום, לא ברור מתיאורך מהי תכנית האימון שלך. כמה פעמים אימוני כוח / אירובי... פרט ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

14/05/2016 | 16:45 | מאת: מיכאל

6 אימונים בשבוע, כרגכ בחיטוב, שוקל 82 קילו, 12 אחוז שומן וגובה 180 בן 22 יום ראשון אימון ידיים-3 תרגילים ליד קדמית -10 סטים ו3 תרגילים ליד אחרונית- סוף האימון עובד 2 תרגילים לבטן ×4 סהכ 8 סטים לבטן, בסיום האימון עושה בן 20 דק ל30 דקות אירובי תלוי בכוח ובעייפות יום שני מנוחה שלישי כתפיים - לחיצת כתפיים 3×8 סופר סט הרחקה3×8 כתף קדמית סופר סט 3×8 בסיום האימון גם 8 סטים של בטן ו20 דקות -30 דקות אירובי יום רביעי רגליים המסטרינג ותאומים סטיף דדליפט 8×4 סקוואט 8×4 לאנגים 8×3 דחיקת רגליים שהרגלים מעלה שיש שיפוע על ההסמטרינג 3×8 תאומים עושה 2 תרגילים כפול 4 סטים כל תרגיל סהכ 8 לתאומים, בסיום האימון אירובי 20-30 דקות חמישי גב מתח 4×8 משקל גוף פולי עליון 3×8 פול אובר בפולי 4×8 חתירה בפולי 3×8 גב תחתון 3 ×12 משקל גוף כתף אחורית 2 סופר סטים 3×8 בסיום האימון 2 תרגילים לבטן ×4 סטים ו20 דקות 30 דקות אירובי שישי חזה פרפר בשיפוע עליון 4×8 לחיצת חזה במוט אולימפי חזה מרכז 3×8 חזה עליון בפולי-3×8 לחיצת חזה בספסל משקולות חופשיים 3×8 לחיצת חזה במכונה 3×8 סופר סט עם שכיבות שמיכה בסוף האימון 20-30 דקות אירובי שבת רגליים 2 ארבע ראשי מקרבים ותאומים סקוואט 4×8 דחיקה במכונה רגליים למטה 4×8 לאנגים 4×8 מקרבים 3×8 תאומים 2 תרגילים 8×4 פעמיים בטן בסוף האימון 2 תרגילים 8×4 ו20 30 דקות אירובי

20/05/2016 | 20:04 | מאת: מיכאל

לא עניתם לי על שאלות 1-3 ..

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה