כושר ותזונה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/04/2016 | 15:41 | מאת: תמר

היי רציתי לשאול לגבי תוצאות של אימונים, אני מתאמנת כבר לפחות 5-6 חודשים בין פעמיים לשלוש בשבוע (שעתיים בכל פעם) אני מתאמנת בסטודיו שמציע מגוון חוגים,אני עושה פילאטיס,עיצוב וחיטוב ועוד בקיצור אני משלבת בין אירובי לאנארובי, אפשר להגיד שרוב העבודה היא על חיטוב.. זה עושה לי טוב אני נהנת מאוד להתאמן אבל אני לא רואה מספיק תוצאות,אני עובדת קשה אבל לא מצליחה להגיע לרמת חיטוב גבוהה כמו שאני רוצה,בעיקר בטן שטוחה רגליים חטובות ואני לא יודעת למה זה לא קורה.. כמובן שאני יודעת שרוב העבודה היא 70% תזונה שזה העיקר וגם פה אני באמת משתדלת.. אשמח לעצות בעניין זה, דבר נוסף-העניין של חטיפי אנרגיה, חטיף אנרגיה של 100 קלוריות,אחד או שניים כאלה ביום זה מותר? ולגבי חטיף חלווה של 100 קלוריות? (אציין שבשבת אני מרשה לעצמי פרוסת עוגה או שוקולד) תודה רבה אשמח לשמוע עצות בנושא.

תמר שלום, אכן כפי שציינת המפתח להורדת % שומן נמצא בתזונה, שם גם רוב הכישלונות . המלצתי בנושא זה היא להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. לגבי תכנית האימון - אין מספיק פרטים, לדעתי רצוי להמיר אימון אחד ליותר אירובי. אם תפרטי יותר בנושא הפעילות אשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה