חיטוב ירכיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/12/2014 | 19:28 | מאת: יערה

ערב טוב. החלטתי בזמן האחרון לנסות לחטב את איזור הירכיים והישבן. המליצו לי להקפיד ולבצע "סקווטים" בטענה שהם מחזקים ומחטבים. זה נכון? כמה חזרות צריך לעשות ביום כדי לראות תוצאות? האם אראה שינוי בתוך חודש אם אקפיד כל יום? תודה רבה.

יערה שלום, ראשית חשוב להבין מושגים, חיטוב משמעו הורדת % שומן (בעוד שעיצוב משמעו העלאת מסת שריר) ולצורך כך יש ליצור גרעון קלורי כלומר תכנית תזונה. לשאלתך - אין שום קשר בין סוג התרגיל אותו נעשה, לשומן שבאותו איזור - כלומר ביצוע סקווטים לא ישנה כלל לשומן הנמצא בירך או בישבן (כשם שכפיפות בטן לא יורידו שומן מהבטן), שומן זה כפי שציינתי ירד אם ניצור גרעון קלורי (תזונה). ללא קשר אכן סקווטים בהחלט יחזקו את שרירי הרגלים והישבן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה