השלמה לאורי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/07/2013 | 06:48 | מאת: שבי

שלום, אמרתי לך שאני בן 22 משחק כדורגל המטרה שלי היא שיפור יכולות גופניות וגם מניעת פציעות. רשמת לי: לדעתי עדיף לך להישאר בתכנית A 3 פעמים בשבוע. יתרונה בכך שאתה מגרה את השריר בתדירות גבוה יותר בהשוואה לA B " מה דעתך על התוכנית הבאה A 3 פעמיים בשבוע. חזה:לחיצת חזה עם מוט בכוח מתפרץ 4X7 שכיבות סמיכה על trx 4X7 גב:מתח/או משיכת פולי עליון קצת יותר מתרפץ 4x7 חתירה כנגד trx 4X7. כתפיים:לחיצת כתפיים/תרגיל לחיזוק ה- Rotator cuff3x7 זוקפי גו ובטן בסיום האימון. רגליים: פשיטת ברכיים באופן מתפרץ רגל רגל 4x8 סקוואט עם מוט מתפרץ 4x7 הרמת אגן על כדור פיטבול או תרגיל הנורדי 4X8 תאומיים במכונה על קצות האצבעות 4x8 מדי פעם אני עושה רוטציות עם כדור כוח כלפי הקיר. ועמידה על רגל אחת על גבי פיתה מספר תרגילים מה דעתך על התוכנית בחדר הכושר? תודה רבהה

שבי שלום, ראשית ממליץ תמיד להתחיל בTRX ורק אחר כך את התרגיל , להגיע לכשל בטווח חזרות של בין 8 ל15 חזרות המלצתי בסדר המצוין: חזה- trx שכיבות סמיכה 2 סטים לחיצות חזה 4 סטים. רגליים- סקוואטים 4 סטים עד כשל הרמת אגן גריפת כדור גדול רגל אחת 2 סטים לרגל * 15 חזרות. גב עליון- trx חתירה 2 סטים מתח - 4סטים עד כשל כתפיים - כתף אחורית חתירה + Rotator זוקפי גב ובטן בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה