נתונים משלימים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/03/2009 | 17:33 | מאת: שחר

שעה: 10:51 אורי שלום כתשובה לשאלתך אין לי תוכנית אימון קבועה וגם לא תוכנית תזונה קבועה וגם לא כמות חלבון קבועה,אלא שבשנה האחרונה מתוך מודעות עצמית והנאה מתגברת אני עוסק בספורט באופן עקבי כמו שאף פעם לא עשיתי בעבר,זה כולל פעמיים בשבוע אימון יוגה (אשטנגה) דינמית פעמיים רכיבה על אופניים ,ספינינג או שטח לפעמים גם וגם ופעמיים או שלוש אימון כח תוכנית A,B . לאחר כל אימון כח אני שותה אבקת חלבון וכל יום מקפיד על שלוש מנות חלבון :בבוקר ביצים בצהריים עוף ובערב קוטג' סויה וכו' אני לא אוכל שומנים ומקפיד על תזונה בריאה . אני אוכל לאורך כל היום בתדירות של 3 עד 4 שעות בין ארוחה לארוחה. לאחר כל הפרוט הנ"ל כיצד עליי לנהוג בכדיי להוסיף מסה (לגדול) לגוף כרגע אני 74 ק"ג 184 ס"מ ונראה כמו 65 ק"ג. תודה ויום טוב ובריא.

שחר שלום, עליך להבין כי לא ניתן לנחש כמה לאכול וכמה להתאמן , אימון נכון חייב להתבסס על תכנית מסודרת ומובנת כך גם תכנית התזונה, לכן עליך להגדיר בברור את מטרת אימונך ולהתאים תכנית אימון לכך.לצערי לא ניתן לבנות תכניות אימון במדיה זו.ממליץ כי תתיעץ עם מאמן כושר ותזונאי/ת ספורט בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה