פעילות גופנית בהריון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/10/2001 | 08:30 | מאת: גלי

שלום לכולם. אני בת 35 ונמצאת בתחילת החודש הששי להריוני. עד ההריון התעמלתי 2-3 פעמים בשבוע, חדר כושר הכולל בעיקר הליכון וסטפר וקצת חיזוק שרירים. מתחילת ההריון לא יצא לי להתעמל. מכיוון שהעלתי עד כה לא מעט במשקלי ואני גם מעוניינת להרגיש "פעילה" ואקטיבית יותר, איזו פעילות אתה מציע לי לבצע? מבחינתי, הפעילות שבאה בחשבון היא: הליכה, חדר כושר וטאי-צ'י. אשמח אם תוכל לתת לי עיצות ופירוט לגבי מינונים וזמני התעמלות. בתודה מראש.

02/11/2001 | 15:03 | מאת: אדי מלמד

אכן בחרת בענפים הטובים לך, הליכה 20-60 דקות עם נעליים מתאימות. טאי צ'י ככל האפשר יש לכלול מדיטציה ונשימות חדר כושר - משקוליות 20-30 דקות 3 פעמים בשבוע. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה