פריצות דיסק ואימונים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/09/2020 | 12:09 | מאת: שוש

שלום, בת 50. אותרו אצלי כ9 פריצות דיסק.עושה בין היתר אימוני מתיחות. האם אני יכולה להמשיך לרוץ (ריצה איטית 5 קמ) ואימוני כח כולל משקל סביר בחדר כושר? בנוסף, האם אפשר לשפר מצב פריצות דיסק עי אימונים כלשהם?

שוש שלום, לא בהתמחותי, ממליץ להתייעץ עם פיזיותרפיסט. 9 פריצות או גם פריצות וגם בלטים? בגדול ההמלצה בהחלט לבצע פעילות גופנית , איני בטוח לגבי ריצה אם כי ישנם מתאמנים רבים שפרצו דיסק ורצים, כך גם לגבי אימוני כוח . אבל כפי שציינתי ממליץ להתייעץ עם פיזיותרפיסט ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה