תוסף תזונה - גיינר לאחר אימונים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/09/2020 | 17:29 | מאת: מתן

שלום, רציתי לשאול האם יש צורך בבדיקות רפואיות כלשהן לפני צריכת גיינר? בנוסף האם יש הגבלה לתקופת הצריכה? מתכנן לקחת לאחר אימוני כושר לצורך גדילה מהירה (בניית שריר). אם זה משנה מציין שה-BMI הוא 18 (גובה 170 משקל 53) ובעל קושי רב להעלות במשקל ("שחיף"). תודה רבה

07/09/2020 | 17:56 | מאת: אילנית סנאנס

הי מתן, בגדול, אין צורך בדיקות רפואיות רק לשם צריכת הגיינר. לגבי הצורך בצריכה שלו, אפשר להתייעץ עם איש מקצוע, יתכן שתוכל לשפר גם את התזונה שלך וגם להכין לעצמך גיינרים בייתיים שמרכיביהם יהיו טובים לעיתים אף יותר מחלק מהגיינרים בשוק. בהצלחה, אילנית סנאנס דיאטנית קלינית וספורט.

07/09/2020 | 18:01 | מאת: אילנית סנאנס

אגב, לא ציינת את גילך, גם רלוונטי לתשובה.

בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה