מה הם התרגילים המומלצים ביותר לשריפת שומן בתוך הבית?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/06/2020 | 22:35 | מאת: אלון

מה הם התרגילים המומלצים ביותר לשריפת שומן בתוך הבית? קפיצה בחבל? סטפר? (מדובר בבית קטן, לכן עדיף לא מכשיר גדול מדי)

אלון שלום. הפעילות שאתה הכי אוהב, כי אז יש סיכוי שתתמיד איתה. חשוב להבין שבכדי "לשרוף" שומן יש צורך בגרעון קלורי כלומר תכנית תזונה . ללא תכנית תזונה שתיצור גרעון קלורי לא תהיה שרפת שומן ולא משנה איזו פעילות תעשה. בהצלחה אורי

18/06/2020 | 16:51 | מאת: אלון

מניין הביטחון שלך שדרוש לי "גרעון"? כבר כיום אני אוכל מסודר ודי בריא, ללא סוכר.

אלון שלום, אין שום בטחון . תשובתי התייחסה לכך שיש צורך בגרעון קלורי בכדי להפחית % שומן. מאחר וגם לך אין נתון זה אזי ההנחה היא ששם "הבעיה" ( מה שנכון במרבית המקרים), העובדה שאתה אוכל מסודר ובריא עדיין אינה אומרת דבר - ניתן לעלות במשקל גם מאכילה מסודרת ובריאה או /ו לרדת מאכילה לא בריאה ולא מסודרת. ממליץ שתנסה לבדוק את הצריכה היומית שלך ולהתאים את התכנית למטרתך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה