תחילת אימון גופני מתון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/04/2020 | 22:19 | מאת: משה

אני בן 59. בריא בסך הכל, פרט לבלטי דיסק בע''ש צווארי ול-diastasis recti. יש לי עודף משקל קל. לא התאמנתי כלל כ-10 שנים ואני רוצה להתחיל להתאמן במתינות, בהמלצת רופאת משפחה. שאלתי היא: האם עדיף להתאמן בעלייה וירידה במדרגות הבית, או במסלול ריצה בתוך הבית. מקווה שהשאלה אפשרית. תודה.

משה שלום, diastasis recti זה לא בלט בע"ש צווארי אלא הפרדות שריר הבטן הישר Recti Abdominis לשאלתך- לא מאד משנה, מדרגות או הליכון ( ניתן גם לשלב), בכל מקרה מה שחשוב לעשות זאת בצורה מדורגת התואמת את כושרך. בלינק המצורף תמצא מידע בנושא עיין בו , במידה ויהיו לך שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10859&did=11087&G=10646&&SM=10859 בנוסף חשוב להבין שבכדי לרדת במשקל יש להיות בגרעון קלורי כלומר, תכנית תזונה. בהצלחה אורי

15/04/2020 | 13:21 | מאת: משה

תודה רבה על תשובתך. יש לי גם בלטי דיסק וגם דיאסטזיס. אני בדיאטה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה