הליכה אחרי ריצה - בשביל לשרוף יותר שומנים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/04/2020 | 22:04 | מאת: חגי

אני רץ מזה כמה חודשים, בין היתר במטרה לעזור בירידה במשקל, כרגע על 30 דקות. התחלתי לשלב בסוף כל אימון הליכה של 20 דקות, כלומר במקום קירור של 5 דקות אני פשוט ממשיך ללכת עוד. האם יש בזה הגיון מבחינת למקסם שריפת שומן במאמץ נוסף מינימלי? תודה

חגי שלום, לא ציינת כמה פעמים בשבוע אתה רץ. פרט ואשמח לחזור אליך. חשוב להבין שהמפתח להורדת שומן הוא בתזונה ולא בפעילות הגופנית ולכן אין זה ממש משנה . המשך להקפיד על תכנית התזונה. הריצה . ופעילות אירובית באופן כללי חשובות לשמירת הכושר האירובי. בהצלחה אורי

03/04/2020 | 22:26 | מאת: חגי

אני רץ 3 פעמים בשבוע, וגם מתאמן אנארובי ומקפיד על תזונה. בינתיים ירדתי 16 ק"ג בחצי שנה ויש לי עוד כמה קילו לרדת ע"מ להגיע למשקל תקין. אני מניח שאחרי 30 דקות ריצה הגוף ממילא במוד של שריפת שומני גוף ולא פחמימות, ושקצב הליכה מהירה מתאים לשריפת שומנים.

חגי שלום, ראשית ברכות על הירידה. 3 אימונים בהחלט טוב. כפי שציינתי בתשובתי הקודמת לא משמעותי. בפעילות אירובית הגוף תמיד שורף גם שומן וגם פחמימה, לכן לא ממש משנה . הקפד באימוני הכוח להגיע לאזור הכשל , זה יועיל יותר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה