זריקת אבילפיי תזונה וכושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/01/2020 | 11:32 | מאת: נ.מ

שלום. אני מאובחנת כסובלת מהפרעה סכיזואפקטיבית. מקבלת זריקת אבילפיי מיינטנה אחת לחודש. ידוע כי הזריקה גורמת לתיאבון מוגבר האטה בקצב חילוף החומרים ועייפות. אני משתדלת לעשות ספורט בעיקר הליכה על הליכון במהירות של 5 וקצת למשך שעה שלוש פעמים בשבוע , אך מתקשה להתמיד. ומבחינת האוכל אני כל הזמן רעבה ומתעסקת עם אוכל ויש לי חשק מוגבר למתוקים. מאז שהתחלתי עם הזריקה עליתי 10 קילו. איך אני יכולה להתגבר על תופעות הלוואי האלו . אם אפשר אשמח לתפריט ותוכנית אימון. ואם יש תוספי תזונה שיכולים לעזור

נ.מ שלום, באופן עקרוני לא ניתן בפורום כזה לתת תפריטים ותכניות אימון ולשם כך את מוזמנת לקבוע ייעוץ מתאים עם דיאטן ומאמן כושר. אומר באופן כללי כי צריכת ארוחות מסודרות ומאוזנות עם כמות פחמימות מתונה, (בהעדפה ברורה לפחמימות מורכבות), חלבון ירקות ושומן תעזור לשמור על תחושת שובע לאורך זמן. תכנון מראש של הארוחות הללו גם הוא עוזר למנוע נשנושים. בהצלחה, אילנית סנאנס - דיאטנית קלינית וספורט.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה