אימון בעזרת משקולות יד

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/12/2019 | 08:56 | מאת: איתי

שלום רב. אני בן 29 ורציתי להתייעץ איתך לגבי קניית משקולות יד ואימון. אני רוצה לקנות משקולות יד ולהתחיל להתאמן איתם ללא מאמן או מדריך. מה דעתך ? מאיזה משקל להתחיל ? כמה פעמים בשבוע ? כמה סטים ?

איתי שלום, לגבי משקל התחלתי מאחר ואיני מכירך לא יכול לענות. בגדול מומלץ לבצע אימוני כוח 3 פעמים בשבוע , מנוחה שח 48 שעות בין אימון לאימון. 3 סטים בטווח חזרות של בין 8 ל 15. בלינק המצורף תחת כותרת "חדר כושר מקוון" תמצא מידע בנושא. במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. www.fib.co.il בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה