דלקת במפרק היד ביד שמאל זה כואב כל פעם שאני מעמיס על היד משקל רב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/05/2019 | 13:48 | מאת: רז המתאמן

מה הדרך הכי טובה להעביר דלקת בשרירים של המפרק של יד שמאל, אחרי חודשיים זה לא עבר מה אני יכול לעשות חוץ מלהפחית לחץ על האזור. זה קרה לי לפני כמעט שלושה חודשים האם יש דרך מהירה להעביר את הכאבים?

רז שלום, 1. כנראה שלא בשריר מדובר אלא במפרק כלומר גיד / רצועה / קפסולה.. 2. לא ציינת איזה מפרק. 3. לראות אורטופד , ופיזיוטרפיסט ( בסדר המצוין) בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה