עצימות הפעילות הספורטיבית בהליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/04/2019 | 11:39 | מאת: שי

בגיל 65. משקל 82 ק"ג. משתדל לעשות ספורט של הליכה בחוץ או במכשיר הליכה בבית. אין לי כח להליכה מהירה. מהי העצימות של ההליכה שאכן תביא לתוצאות המיוחלות. כמה צעדים לדקה/כמה ק"מ לשעה ? האם יש הבדל בין הליכה בחוץ להליכה ע"ג מכשיר בבית ?

שי שלום, עצימות פעילות אירובית נמדדת ברמת הדופק ולא בכמות הצעדים , לכן חשוב לנתר את רמת הדופק שלך בזמן ההליכה. מצורף לינק למאמר בנושא. קרא אותו ובמידה ויהיו לך שאלות אשמח לחזור אליך. לגבי הליכה בחוץ או בבית - לא מאד משמעותי מה שחשוב זה לעשות זאת. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/ARCLookup.taf?_function=details&_ID=17138&did=11087&G=10648&SM= בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה