אימון בעודף משקל+ כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/02/2019 | 19:33 | מאת: מתחילה

היי וערב טוב:) אני בת 30 עם עודף משקל משמעותי, יש לי לפעמים כאבים בברכיים מהליכה מרובה, אני כן רוצה מאוד להתאמן ולכן שאלתי היא לגבי המלצה אי הכוונה לתוכנית אימון התחלתית שאני יכולה להתחיל לעצמי כדי להרזות מבלי לפגוע בעצמי ללא חדרי כושר או מאמן כושר?

למתחילה שלום, לגוון את הפעילות האירובית. כלומר לא לבצע רק הליכה אלא לשלב גם פעילות אחרת כגון אופני כושר, שחייה... מומלץ לשלב גם אימוני כוח. בלינק המצורף תחת כותרת " חדר כושר מקוון" תמצאי מידע נוסף. www.fib.co.il בנוסף ברור שבכדי לרדת במשקל התזונה היא המפתח והמשמעותית יותר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה