תזונה לאחר אימון לבן 70

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/12/2018 | 20:41 | מאת: חנימור

בעלי בן 70 שוקל בסביבות 70 קילו,מצבו הכללי טוב למדי, הולך למכון כושר יום יום, לאחר האימון הוא ממלא את עצמו בכמות לדעתי מופרזת של חלבונים.אבקש לקבל הדרכה מהי כמות החלבון שמותרת לו לצריכה ביחס לגילו ומשקלו ואיזה סוג מועדף.תודה רבה.

שלום, ממליץ שיתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. לשאלתך - חסר מידע. מה כוונתך ב " ממלא את עצמו.." כמה? בגדול לגילאים אלו מומלץ לצרוך בין 1 גרם ל1.25 גרם ל 1 ק"ג משקל גוף. במידה ומתאמנים ( כפי שבעלך עושה, אם כי לא ציינת מהו סוג האימון, כוח ? כמה פעמים בשבוע? עצימות? גם אירובי? איזה?) יכול להיות שאף יותר מכך, לכן ממליץ בחום להתיעצות עם תזונאי ספורט. פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה