משחק כדורסל אחרי ריצה / אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/11/2018 | 11:22 | מאת: יוסי

אני מתאמן בחדר כושר.. 20 25 ריצה של 3 קמ פלוס מינוס ואז משקולות למיניהן, 4 מכשירים 3 סטים מגוונים. אחכ עובר לשחק כדורסל ותמיד נתפסים השרירים תוך כדי ספירנט במשחק. אני עושה קצת מתיחות .. אבל כנראה לא מספיק.. מה לעשות? כמה זמן? אילו מתיחות (אם זה העניין)? תודה.

יוסי שלום, כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן? מתיחות לא יועילו. ממליץ לבצע חימום דינמי ( למרות שאתה אחרי חדר כושר) , בחימום נסה לעשות ריצות ספרינט כ 70% מהמהירות , ריצות צדיות שינוי כיוון.... ראה אם זה משפיע ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

01/12/2018 | 19:16 | מאת: יוסי

מדובר בפעם בשבוע - שכדורסל אחרי חדר כושר. השרירים נתפסים כשאני עושה ספרינט תוך כדי משחק, אני פוחד לעשות ספרינט אפילו 70% לפני.. לא? ותודה.

יוסי שלום, אם כך ממליץ להתייעץ עם תזונאי ספורט. לעתים התכווצויות יכולות להיגרם ממחסור במינרלים כגון מגנזיום. נסה לשתות בתפר שבין אימון הכוח לכדורסל משקה איזוטוני , עשוי לעזור. בהצלחה אורי

02/12/2018 | 08:49 | מאת: יוסי

תודה רבה!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה