קלוריות יומיות בהנקה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/11/2018 | 21:58 | מאת: הדס

שלום, אני בת 33, גובה 1.73 מטר ומשקל 57-58 קג. אני מבצעת 5 פעמים בשבוע תרגילי ספורט מגוונים בבית (כ50 ד' כל פעם) ופעמיים נוספות אני רצה כ50 ד' בקצב של כ7 ד' לק"מ.. - למעשה אני עושה ספורט כל יום בשבוע.. אני מניקה תינוק בן 7 חודשים שגם אוכל מוצקים. בקרוב ארצה להפחית הנקה ולשלב תמ"ל. אשמח לדעת כמה קלוריות עלי לאכול ביום כשאתחיל לשלב תמל? תודה רבה מראש

הדס שלום, לא ניתן לענות על כך. עליך להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

25/11/2018 | 21:46 | מאת: מכון כושר גוף ראשון

שווה להתייעץ עם תזונאית

למה לענות תשובה שכבר ענו אותה????

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה