עליית משקל בעקבות אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/08/2018 | 08:32 | מאת: שי

התאמנתי סדירות בהדרגה לאחר פציעה ממושכת, דלקת בגידי הביספס, ועליתי בשנה האחרונה 9 ק"ג עם עלייה במקביל בהיקף הביספס ועליה של 2 ס"מ בהיקף המותן, בלי עליית שומן מותני או היקף שריר הירך. בחודשיים האחרונים נעצרה לגמרי העלייה בהיקפי הביספס. שתי שאלות: למה נעצרה העליה בביספס, האם אני יכול להמשיך לעלות ואיך? והשנייה- להיכן הולכים הק"ג בחודשיים האחרונים אם לא לשרירי הידיים והרגליים ולא לשומן המותני? כי אני ממשיך לעלות במשקל. תודה

שי שלום, עצירה יכולה למבוע מסיבות רבות: הסתגלות הגוף לצורת האימון, תזונה לא לגמרי תואמת, חסר מנוחה...לא ניתן לענות על כך. לגבי המשך עליה במשקל - קרוב לוודאי שלשאר שרירי הגוף , חוץ מרגליים וידיים יש עוד, בנוסף איך אתה יודע שלא עלית במסת שרירי ברגליים? כל זאת בהנחה שאכן המידע מדויק ואין עלייה בשומן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה