אי ירידה במשקל למרות אימונים אינטנסיביים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/08/2018 | 00:43 | מאת: מיקי

שלום אני בתהליכי ירידה במשקל לשם כך התחלתי לאכול מסודר ובמיוחד שמתי דגש על אימונים אירוביים עם קצת משקולות האימון הטיפוסי הוא כ-45 דקות ספינינג בעצימות בינונית-גבוהה וכ-10 דקות אימון בקטלבל עצימות בינונית,ואימון בטן 10 דקות נוספות כל זה כ 4-5 פעמים בשבוע בשבועיים האחרונים כפי שהזכרתי קודם אני אוכל מסודר. להלן מה שאכלתי היום לדוגמה: 7:30 חופן גדול ברנפלקס גביע יוגורט 4 עגבניות שרי מלפפון גזר בננה כוס קפה חצי מים חצי חלב סויה 10:30 גביע יוגורט אגס 12:45 2 כפות הגשה קוסקוס עם ירקות כ-200 גרם דג אמנון כוס מים 14:30 כוס קפה חצי מים חצי חלב סויה חצי עוגה אישית 16:00 לחמניה חיטה מלאה מרוחה עם חומוס 2 פרוסות פסטרמה בקר 6 עגבניות שרי מלפפון גזר 17:30בננה 19:30 כריך שלם מחיטה מלאה רוסטביף, חמוצים, רוטב חרדל ודבש כוס קפה חצי מים חצי חלב סויה קוביית שוקולד 22:30 חצי ליטר בירה ולמרות זאת אני לא ירדתי במשקל כלל וכלל אבקש את עזרתכם בפיתרון הבעיה ואיפה אני טועה בברכה

מיקי שלום, ברכות על ההחלטה ויישומה. אכן בכדי לרדת בנשקל המפתח הוא בתכנית תזונה, העובדה שאתה אוכל מסודר עדיין אינה מעידה על כך שאתה בגרעון קלורי, שהוא החשוב לצורך הורדת משקל. ממליץ לעשות תכנית תזונה ביעוץ עם תזונאי/ת ספןרו. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה