אימון בוקר או ערב ותזונה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/07/2018 | 00:16 | מאת: מאור

אהלן אני בן 32 עוד מעט 33 עד עכשיו לא עשיתי שום פעילות גופנית אני מעשן וקצת סובל מעודף משקל לאחרונה אני ואישיתי קנינו הליכון לבית השאלה שלי אם כדאי לי לעשות הליכות בבוקר או בערב? אני עובד קשה ומגיע בשעות הערב המאוחרות מותש ועייף והרבה פעמים מוצא את עצמי נרדם על הספא בשעות הבוקר אני מאוד ערני

מאור שלום, לא משנה. מה שחשוב זה למצוא את הזמן בו תוכל להתמיד לאורך זמן, מתיאורך נראה שזה הבוקר , לכן לך על הבוקר. בלינק המצורף תחת כותרת "חדר כושר מקוון" תמצא מידע העשוי להועיל לך. עיין בו ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10859&did=11087&G=10646& SM=10859 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה