תדירות אימון עיצוב האם ניתן לעשות כך יום

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/05/2018 | 02:31 | מאת: יעל

שלום, אני בת 33. מבצעת 5 פעמים בשבוע אימון אירובי של שעה ובנוסף 3 פעמים בשבוע מוסיפה אימון כוח להעלאת מסת שריר עם מכשירי כוח במכון. האם ב 3 ימים האחרים שבהם אני לא עושה אימוני כוח ניתן להוסיף כעשר דקות תרגילי עיצוב וחיזוק לשרירי הרגליים שהם ללא התנגדות משקל ומכשירים? או שחשוב לשמור על יום כן יום לא? תודה מראש

יעל שלופ, ממליץ להיצמד ל 3אימוני כוח בלבד ללא תוספות של תרגילי "עיצב" ( המושג עיצוב כוונתו להעלאת מסה - וזאת את עושה. המנוחה לא פחות חשובה) הקפידי באימוני הכוח להגיע לאזור הכשל. בנוסף חשוב להקפיד על תזונה תואמת מטרה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה