אימון במתכונת של ריצה / אימון / ריצה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/12/2017 | 13:13 | מאת: מייק

שלום רב, אני שוקל התחלת אימון במתכונת של : ריצה 20 דקות למתקן האימונים הקרוב , אימון מיידי של 10-12 דקות בערך הכולל סטים של מתח בשני וריאציות + מקבילים , וסיום בריצה חזרה של 20 דקות נוספות. האם הריצה בתצורה כזו עדיין אפקטיבית הן מבחינת שריפת קלוריות והן מבחינת פיתוח סיבולת לב ריאה ? תודה מראש !

מייק שלום, כן בוודאי. רק בדוק שתכנית אימון זו תואמת את כושרך הנוכחי ושהשילוב המוצע אינו עצים מדי - הקשב לגוף. בהצלחה אורי

26/01/2018 | 06:34 | מאת: רון

כן ברור מאוד מומלץ יש כאן מאמר שתוכל לקרוא ממש שווה https://www.cardiosport.co.il/אימון-כושר-ביתי/

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה