התאמת תפריט לירידה באחוזי שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/09/2017 | 09:01 | מאת: מתעניין

שלום רב, לאחרנה הלכתי קצת לאיבוד עם עצמי. בפרטים יבשים, בן 33 שוקל 60.3 גובה 1.73 שומן 19.6. מתאמן כיום פעם אחת אירובי ופעם/פעמיים כוח. לוקח בשוטף היומי כדורי פלוטן 30מג. פעם הייתי שוקל 64 עם 7 אחוז שומן אבל זה היה שהייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע ובלי הפלוטן ככה שבצד הזה אני מודע לשינוי שצריך לעבור שוב. ארצה בבקשה קצת תמיכה מהצד התזונאי שכן הלכתי לאיבוד מה,אך,כמה,למה והמלצות. מה גם אני יודע שיש כאלה שממליצים שעה מסיום האימון לאכול פחממה וחלבון ומצד שני מכיר כאלה שאומרים להם רק שעה אחרי האימון לאכול מסת אוכל גדולה ברמה של גלידה/ארוחת מקרונאל וכדו.

שלום, חשוב להבין שבנושא התזונה מה שחשוב זה לא מה לאכול אחרי האימון או לפניו , ( זה שולי) מה שחשוב זה סה"כ התזונה במשך היום. חשוב שתגדיר מהי המטרה? העלאת מסת שריר? הורדת % שומן? ... לאחר שתגדיר במדויק את מטרתך ניתן לבנות את תכנית האימון ובהתאם את תכנית התזונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה