הרזייה לאחר לידה ללא הצלחה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/09/2017 | 15:54 | מאת: מורן

היי חברים חייבת את עזרתכם מיואשת אך לא מתייאשת... פעמיים בחיי עשיתי את הדיאטה של חלי ממן 1200 קלוריות לבד ללא הקבוצה ותמיד הצלחתי בה, בפעם הראשונה ירדתי כ-20 קילו בפחות משנה ובפעם השניה כ 15- קילו בכחצי שנה, אציין שרק בפעם השניה שילבתי ספורט כי הייתי צריכה ירידה מהירה יותר לפני חתונתי, תמיד שהמשקל נתקע הוא היה נתקע גג שבועיים ואז הייתי ממשיכה לרדת בקצב של בין חצי קילו ל-800 גרם בשבוע. כאשר נכנסתי להריון שקלתי 65 קילו ונכנסתי לחדר לידה 90 קילו, כן עליה של כ-25 קילו! ילדתי לפני כמעט 4 חודשים, בלידה ירדתי 5 קילו וחודש אחרי הלידה חזרתי לדיאטה עם התפריט של חלי ממן וירדתי עוד 4 קילו במהלך החודש, חודש אחרי כלומר 3 חודשים מהלידה קיבלתי אישור מהרופא לחזור להתאמן הוספתי 3 שיעורי זומבה בשבוע בשילוב עם התפריט של 1200 קלוריות, מרגע שהתחלתי בספורט עבר כבר חודש ולא ירדתי גרם!!! גרם!!! ארבעה שבועות והמשקל לא זז!!! 81.300 !!! קניתי משקל חדש כי חשבתי ששלי לא תקין וגם המשקל החדש הראה את אותו משקל, אציין שאני לא מניקה, נשקלת פעם בשבוע באותו יום בבוקר ושותה ליטר וחצי מים ביום. אני מרגישה שירדתי בהיקפים וגם אחרים אומרים לי זאת אבל קשה לי מאוד ואני לא מתייאשת, אני יודעת איך לרדת במשקל ועשיתי זאת והצלחתי בעבר אז למה הגוף שלי בוגד בי עכשיו? אני מקפידה על הדיאטה בקפדנות עד לרמת הפירור, אני במשקל גבוה 81 וגובה ממוצע 1.63, אשמח לתשובה, תודה.

מורן שלום, קשה לענות במדויק מאחר ואין מספיק נתונים ולא ברור עד כמה מדויק התפריט. אבל לפי תיאורך נראה שכן יש ירידה ( בהיקפים) שזה אחד הפרמטרים החשובים למדד של גרעון קלורי. מדוע לא רואים זאת במשקל ? יכולות להיות סיבות רבות לכך שלא אכנס אליהם . הצעתי - המשיכי באותה תכנית למשך של עוד חודש לפחות, לדעתי תראי בהמשך גם ירידה במשקל . עדכני בעוד חודש . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה